• Kategori:

Amaunet (SE) + Royal Prospects (SE) LIVE

AMAUNET (SE) Indierockbandet Amaunet har efter ett år som band hunnit släppa 7 singlar och turnerat runt om i europa i bland annat Tyskland, Sverige, Danmark och Lettland. Efter släppet av den senaste singeln ‘Pilot’ som släpptes digitalt samt med en musikvideo blev bandet signade av det amerikanska skivbolaget Exquisite noise records and publishing.

Amaunet kommer att släppa sitt första album tillsammans med Exquisite noise records till hösten och kommer att spela plattan live under kvällen på Babel.
http://facebook.com/amaunetofficial http://amaunetband.com

ROYAL PROSPECT (SE) Med rötter i allt från jazz till klassisk rock, bildar Royal Prospect ett varierat sound som tar tillvara på den moderna hitmusikens melodier i en blandning av de fyra medlemmarnas olika influenser.

EPn ‘Watching your World’ mastrades av grammy-vinnande producenten Bill Hare och efter det har det rullat på med ett antal singlar som hyllats runt om i norden och spelat på festivaler och klubbar runt om i världen!

Royal Prospect skriver ständigt ny musik med målsättningen att utveckla sitt sound och engagera sin publik genom energifyllda livespelningar!
https://www.facebook.com/RoyalProspect/

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.