• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Angelo De Augustine (US) LIVE

Med vackra melodier och hyschad sång som främsta signum kommer Angelo De Augustine till Babel! Med ett sound som drar tankarna till Elliott Smith och Nick Drake ser vi fram emot en finstämd konsert!

ANGELO DE AUGUSTINE (US)
Angelo De Augustine skriver och spelar in musik i Thousand Oaks – en förort till norra Los Angeles där han både bor och växte upp. Med vackra melodier och hyschad sång som främsta signum är det lätt att dra paralleller till både Elliott Smith och Nick Drake, men här finns även något idiosynkratiskt och eget som drabbar lyssnaren direkt.

Hittills har De Augustine förgyllt världen med två tämligen olika album, och efter att ha bjudit på en serie orimligt vackra singlar under året har det åter blivit dags att ge sig in i albumsvängen. 18 januari släpper De Augustine sitt efterlängtade tredje album Tomb – ett album om förlorad kärlek, ärlighetens pris och följderna av saknad. I en tid då det allra mesta känns högljutt vågar Angelo De Augustine vara tyst – inget känns mer uppfriskande än det just nu.

VAD: Angelo De Augustine (US) LIVE
NÄR: Torsdag 28 februari, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 100 kr, student 80 kr.
I DÖRREN: 100 kr, student 80 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Angelo De Augustine

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

 • Kommentar : Kan endast bokas och sedan hämtas ut i butiken på Kulturcentralen.
  Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : torsdag 28 februari
  Tid : 19:30
  Priser :
  • Entré: 100 kr
  • Student: 80 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.