• Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://barnensscen.nu

Atmospherics - INSTÄLLT!

Vad är musik? Varifrån kommer den? Hur lyssnar vi på musik? Vad finns kvar när ett stycke har klingat ut? Konserten/föreställningen “Atmospherics” besvarar dessa frågor, och bjuder på ett annorlunda sätt att uppleva musik.

”Atmospherics” är en uppslukande ljudupplevelse och dynamiska bilder med tre musiker, spoken word, arkitektoniska övergångar, samt interaktiva och medskapande element för publiken.

Publiken får uppleva ljudets födsel från ett andetag och ett hjärtslag, och se transformationen till ett dynamiskt musikstycke. Man kommer bokstavligen nära en musiker, får vara med på scenen, uppleva musiken som en musiker gör det, vandra mellan spelande artister på för att få en annorlunda musikupplevelse. Inte minst den visuella utformningen bidrar till den totala upplevelsen. En resa till Musikens Äventyrs land helt enkelt!

På scen:
Elias Faingersh trombon, live elektronik
Zofia William Åsenlöf röst, live elektronik
Filip Runesson violin, live elektronik.
Ljusdesign Imre Zsibirik

Ålder: fr. 8 år

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.