• Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

Bakverk – Dansgruppen Jelnek - INSTÄLLT!

Vi på Dansstationen beklagar omständigheterna och som plåster på såren erbjuder vi er att se en tidigare inspelning av föreställningen Bakverk. Denna kan ses på vår Vimeokanal från 11/4 kl 12.00 till 16/4, se länk nedan. https://vimeo.com/user8578892

Tre sockerbagare skapar bakverk med kavlar, dans och deg. De dansar fram små Karlsbaderbullar och snurrar fram en lyckad jäsning. I denna humoristiska föreställning möts dikt och dans bland prinsesstårtor och sockertoppar. I en dansverkstad efteråt får barnen själva prova på att jäsa, vispa och vara deg.

Succéföresällningen Bakverk, med dikter av Lina Ekdahl, skapades av Dansgruppen Agnes och hade premiär 1999. Efter det turnerade den i hela Sverige och spelade ca 400 föreställningar. Nu, 20 år senare, har JELNEK fått den stora äran att sätta upp Bakverk för turné igen, den här gången med nyskriven musik av Magdalena Eriksson.

Från 3 år och upp

Under vårens visningar på Dansstationen kommer vi att ha en sittning anpassad till COVID-19. Vi har för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och har en placering med rekommenderad fri yta per person.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.