• Kategori:
  • Hemsida: http://www.jazzimalmo.com

Here´s To Us - Releasekonsert

En sorts musikparlör för en ny kontinent av ljud med kammarmusikaliska kompositoner och improvisationsjazz.

En ny stjärnkvartett från Göteborg, Stockholm och Porto. Samtliga fyra bidrar fullt ut med sina unika röster och nya kompositioner. En sorts jämlik lekstuga där alla tar ansvar men ingen håller i pekpinnen.

Gruppen är inga mindre än:
Josef Kallerdahl - kontrabas
Susana Santos Silva - trumpet
Nils Berg - basklarinett, flöjt
Lisen Rylander Löve – tenorsax

Det blir både premiär och releasekonsert för oss i Malmö, då gruppen släpper sin debut skiva Animals, Wild and Tame veckan innan. På skiva har de givit sig på att omsätta rubrikerna i Invandrarnas lärobok i engelska till varsamma kammarmusikaliska kompositioner och improvisationer.
Smålänningarna i Mobergs roman fördriver tiden på sin till synes ändlösa resa mot sitt nya hemland med att beta av kapitel med så poetiska namn som t ex Tiden, Djur wilda och tama, Menniskan och Själsfömögenheterna. En lek med tanken på musiken som språk och behovet av en parlör för en ny kontinent av ljud.

Dörrar 19.00
På scen 19.30

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.