• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Billie the Vision & the Dancers (SE) LIVE

Bästa Billie the Vision & the Dancers släpper nytt och kommer till Babel den 4 maj!

BILLIE THE VISION & THE DANCERS (SE)
På grund av nyblivet föräldraskap i Billie the Vision & the Dancers tar bandet en liten paus under våren. Då passar sångaren Lars Lindquist, som denna gången inte är delaktig i barnproduktionen, på att släppa ett album och turnera – med gamla och några helt nya Billie-låtar. Låtar inspelade med honom själv live i studion. Skivan släpps i Billie the Vision & the Dancers namn, så det är inte en soloskiva i den vanliga bemärkelsen.

”Jag har dragit mig för att uppträda med våra låtar själv genom åren. Men plötsligt kändes det helt rätt. Jag gillar ju att prata mellan låtarna så jag är rädd att ensamheten på scenen och i logen kommer göra att jag pratar ännu mer. Jag ser väldigt mycket fram emot albumsläppet men framför allt att turnera. Känner ett behov av kvalitetstid med våra fans. Har också saknat att vara nervös, vilket jag kommer vara”,
säger Lars.

VAD: Billie the Vision & the Dancers (SE) LIVE – OBS. sittande konsert
NÄR: Lördag 4 maj, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 250 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 250 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Billie the Vision & the Dancers

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.