• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

BLUES CARAVAN 2018 Feat. Mike Zito, Vanja Sky & Bernard Allison

Blues Caravan är ett återkommande koncept som skivbolaget Ruf Records har kört sedan 2005 med en ny spännande sättning av högklassiga musiker varje år. Ruf är mästare på att leta fram nya talanger långt utanför de traditionella bluesländerna USA och England och denna gång får vi höra två mycket tunga profiler tillsammans med en spännande nykomling – Mike Zito, Vanja Sky och Bernard Allison. Alla tre släpper nya plattor under början av 2018.

Vanja Sky är en 23-årig kroatisk gitarrist, inspirerad av Rory Gallagher, Albert King och Stevie Ray Vaughan. Hon har redan etablerat sig i Balkanstaterna, och med hjälp av sitt debutalbum som kommer på Ruf’s i februari 2018 och den omfattade turnén med Blues Caravan bör hon få ett internationellt genombrott.
https://www.facebook.com/vanjasky7

Vissa efternamn ger omedelbar respekt på bluesscenen; Bernard Allison är son till självaste Luther Allison från Chicago, den första musikern som Ruf Records signade, och han kom över till Europa för många år sedan för att turnera med sin far, som bodde i Paris. Redan 1990 släpptes hans debutplatta och sedan dess har det kommit ca 17 stycken. Bernard är en dynamisk och färgstark musiker.
www.bernardallison.com

Mike Zito är en mycket fin låtskrivare och gitarrist från Missouri, som har släppt 12 plattor och turnerade runt världen i flera år med all-star-bandet Royal Southern Brotherhood (med Cyril Neville och Duane Allman) innan han återgick till sitt eget band The Wheel.
www.mikezito.com

Basisten Roger Inniss är en veteran som har spelat med alla från Chaka Khan till Climax Blues Band. Han var också med i den mycket uppskattade Blues Caravan 2017, ”Blues Got Soul”.
http://www.rogerinniss.com

Trummisen Yonrico Scott spelade med Derek Trucks i 15 år, och ingick tillsammans med Mike Zito i all-star-bandet Royal Southern Brotherhood.
http://www.yonricoscott.com

På scen:
Mike Zito (US) – gitarr, sång
Vanja Sky (CR) – gitarr, sång
Bernard Allison (US) – gitarr, sång
Roger Inniss (UK) – bas
Yonrico Scott (US) – trummor

www.facebook.com/bluescaravan
http://www.rufrecords.de https://www.youtube.com/watch?v=B-c0a5lvj_0&feature=youtu.be

Picknickföreställning

Pris:
Salong 300:-
Balkong 260:-
Salong Student/Pensionär 260:-
Balkong Student/Pensionär 220:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.