• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

BLUES CARAVAN – BLUES GOT SOUL

Ta en floor-filling soulman från London, lägg till en fängslande historieberättare från sydstaterna, kasta på en mycket lovande Philadelphiabaserad sångare och saxofonist och håll i hatten! Ruf Records Blues Caravan kommer till Malmö med en sättning som det slår gnistor om – Big Daddy Wilson, Vanessa Collier och Si Cranstoun

Blues Caravan är ett återkommande koncept som skivbolaget Ruf Records har kört sedan 2005, med olika sättning. Årets upplaga är extra intressant, med tre mycket starka och dynamiska scenpersonligheter i fronten, som turas om att sjunga. Toppmusiker musiker var för sig, och när de spelar tillsammans skapas magi.

Egna låtar varvas med blues- och soulklassiker som “Bring It Home To Me” och “How Sweet It Is To Be Loved Be You”. Detta blir enda spelningen i Öresundsregionen, så missa inte detta!

Big Daddy Wilson: Bluesveteran född i North Carolina, som har spelat på Åmåls Bluesfestival flera gånger men nu kommer till Sydsverige för första gången. Nya plattan ”Neckbone Stew” har fått toppbetyg i internationell press.

Vanessa Collier: Ung saxofonist och sångerska utbildad vid Berklee College of Music, som nyligen har släppt sin andra platta, ”Meeting My Shadow”.

Si Cranstoun: Engelsk sångare och gitarrist som också just har släppt platta på Ruf, ”Old School”, med rock ’n’ roll och rhythm ’n’ blues.

Dessutom hör vi basisten Roger Inniss som är en veteran som spelat med alla från Chaka Khan till Climax Blues Band. Gitarristen Cesare Polli som i vanliga fall spelar i Big Daddy Wilsons eget band och trummisen Markku Reinikainen som turnerat med Erja Lyytinen I många år.

https://www.facebook.com/bluescaravan

http://www.rufrecords.de/index.php?option=com_content&view=article&id=378:bc-2017-e&catid=12&lang=en&Itemid=194

Picknickföreställning

Pris:
Salong 300:-
Balkong 260:-
Salong Student/Pensionär 260:-
Balkong Student/Pensionär 220:-
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.