• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

BROEN (NO)

Akustisk techno, glittrande lo-fi danspop eller marschmusik från framtiden? Det är en utmaning att placera Broens musik i en genre. Bandet har skapat ett eget ljuduniversum och beskriver sin stil som en mustig mix av brittpop, hip hop, acid punk, Paul Simon, spoken word och västafrikanska rytmer

Broen har mottagit lysande recensioner både för sitt debutalbum ”Yoga” och för sina spektakulära liveframträdande och fullsatta konserter. Iklädda skimrande paljettkläder och med en stark scennärvaro imponerar gruppen med sina musikaliska färdigheter och sin fria, lekfulla interaktion med varandra och publiken. Vokalisten Marianna får våra hjärtan att smälta med sin röst som växlar mellan klar, vacker sång och spoken word med grym attityd och självsäker dans.

Broen gav 2013 ut låten ”Just Like Coco” och ”She Will Never Shiver”The Split Jump Drug EP tillsammans med svensk-norske Invader Ace. I slutet av 2014 släppte de singeln ”Iris”, som blev listad på NRK P13, och i februari kom debutalbumet ”Yoga” ut.

På scen:
Heida Karine Jóhannesdottir Mobeck – tuba
Hans Hulbækmo – trummor
Marianna S.A. Røe – röst
Lars Ove Fossheim – gitarr
Anja Lauvdal – synth

Konserten genomförs med stöd av Nordiska kulturfonden (puls).

«Sluttresultatet er et av de mest dynamiske og rytmisk søkende debutalbumene på aldri så lenge.»Audun Vinger, Dagens Næringsliv

«En brønn av finurligheter, i norsk skala – ja, genialiteter. Et debutalbum som stadfester Broen som Norges mest interessante band.»
Gaffa 5/6

«Gode som gull (…) Live er de enda snålere, mindre knirkete og sinnssvakt energiske.»
Tor Martin Bøe, VG 5/6

https://www.facebook.com/broenband
https://soundcloud.com/broenmusic
https://open.spotify.com/artist/7kAiXyUkY1qWF2n1wJF7FZ

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.