• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Dövfilmfestival Skåne: KORTFILMSPAKET

REKOMMENDERAS FRÅN 13 ÅR

BORTOM
Sverige, 2014. Regi: Valentina Chamorro. 17 min. Svenskt, spanskt tal och teckenspråk. Svensk text.
David får besök av sin mamma Eva som lämnade honom i Sverige då hon återvända till sitt hemland. De försöker komma nära varandra men vet inte riktigt hur, ett problem är språket eftersom David är döv och Evas teckenspråk inte är så bra.

KÄRLEKEN ÄR BLIND
Love is Blind. Storbritannien 2015. Regi: Dan Hodgson. 6 min. Engelskt tal, teckenspråk.
Alice hamnar i en besvärande situation när hennes man plötsligt kommer hem och hon är i sängen med sin älskare. Briljant komedi i perfekt lagom kortfilmsformat.

SIGN
USA 2016. Regi: Andrew Keenan-Bolger. 15 min. Teckenspråk.
Ben som är hörande träffar döva Adam på tunnelbanan i New York och söt musik uppstår. Sign berättar historien, med enbart teckenspråk, om ett kärleksförhållande från början till slut.

HÖR MIG
Entends-Moi. Frankrike, 2016. Regi: Nicolas Coquet. 18 min. Franskt tal, teckenspråk. Svensk text.
Marisol är döv och uppvuxen i en familj som har vägrat att acceptera hennes handikapp. När Marisol kommer i kontakt med andra döva, får hon äntligen självförtroende att frigöra sig. Hör mig är en kortfilm om dövas kultur och gemenskap.

REVERBERATIONS
Storbritannien 2018. Regi: Samuel Dore. 27 min. Engelskt tal, teckenspråk.
Året är 2167 och den fascistiska regeringen utrotar dövhet med avancerat genteknologi för att skapa ett perfekt samhälle. En ung döv tidsresenär skickas till år 2018 för att hitta uppfinnaren och få henne att ändra sig innan det är för sent.

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.