• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - SCHOOL'S OUT + Förfilm: SPORTS DAY (26/3), OUR DEATH (29/3)

SCHOOL’S OUT
L’heure de la sortie. Frankrike 2018. Regi: Sébastien Marnier. Franskt tal. Engelsk text. 104 min. Rek. från 15 år.
I en klass, där eleverna är överintelligenta, tillsätts en dag en vikarie efter att deras tidigare lärare hoppat ut från fönstret. Han märker tidigt att det är något speciellt med ungdomarna som har en märklig relation till varandra och sin före detta lärare. En psykologisk thriller som med spänning följer vikariens besatthet av att ta reda på vad hans elever har för mystiska hemligheter.

Förfilm:
SPORTS DAY (26/3)
Kina 2018. Regi: Lin Tu. 11 min. Mandarin. Engelsk text. Rek. från 15 år.
På ett hotellrum pressas Bai till att ha sex för första gången. Men hon ber honom gå och köpa kondomer i ren panik. Medan Zhao är borta möter hon sig själv och sina förväntningar som en sexuell varelse för första gången.

OUR DEATH (29/3)
Notre Mort. Frankrike 2018. Regi: Aspen Michael Taylor. 15 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. från 13 år.
Hur vet vi egentligen att vi lever eller är döda? Två bröder hittar sina egna döda kroppar ute i naturen och börjar utforska vad som skiljer döden från livet. De använder filmkamera för att titta på sig själva utifrån olika perspektiv. De ställer frågor, sätter upp hypoteser och drar slutsatser. Men hur ska de kunna ta reda på om de verkligen har någon själ?

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.