Amor The Story of Stefano
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Tema förebilder: Vänner och familj - kortfilmspaket

Rekommenderas från 12 år

AMONG THE ADULTS
De voksnes rækker. Danmark 2017. Regi: Maj-Britt La Cour. 24 min. Danskt tal. Engelsk text.
Det är Rosas konfirmationsfest och föräldrarna gör sitt yttersta för att kalaset ska bli så bra som möjligt. Men för vem hålls egentligen festen? Och varför vill Rosas föräldrar att hon ska hålla ett tal om en skidresa som inte ägt rum? Rosa upptäcker sprickor i den perfekta fasaden som bit för bit faller sönder.

AMOR
Nederländerna 2017. Regi: Isabel Lamberti. 22 min. Nederländskt tal. Engelsk text.
Vi följer ett gäng tonårstjejer under en dag i deras hemstad i nederländsk förortsmiljö. Berättandet sker i isolerade scener som visar deras vardags känslomässiga tomhet. Tjejerna är hårda i sin attityd både mot varandra och andra och mycket som händer gör så utanför bild, känslan av distans och kyla är själva kärnan i filmen.

THE STORY OF STEFANO
Histoire de Stefano. Frankrike 2017. Regi: Chiara Malta. 19 min. Franskt tal. Engelsk text.
I gruvan faller en människa och på muren sitter Stefano och hans pappa som snart måste flytta, långt bort, till ett land där det är mörkt och kallt. Stefano vet inte om han vill följa med och letar efter svar i naturen för att hantera den osäkra framtid som väntar. Låt dig flyta med i denna vackert poetiska film och lyssna till vad skogen, floden och grottan ger för svar.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.