Je ne veux pas mourir
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - The Changeover + Je ne veux pas mourir

THE CHANGEOVER
Nya Zeeland 2017. Regi: Miranda Harcourt, Stuart McKenzie. 95 min. Engelskt tal. Rek. från 13 år.
16-åriga Laura är mycket ensam med sin fyraåriga lillebror Jacko eftersom hennes mamma jobbar mycket. En dag stöter de på en märklig man (Timothy Spall i en oförglömlig roll) som sätter en stämpel på Jacko. Samtidigt som mannen blir alltmer obehaglig försämras Jackos hälsa och Laura måste hitta styrka inom sig själv. Filmen är baserad på Margaret Mahys framgångsrika ungdomsroman med samma namn.

JE NE VEUX PAS MOURIR
Italien 2017. Regi: Massimo Loi, Gianluca Mangiasciutti. 7 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. från 14 år.
Det blåser kallt och en kamp utspelar sig på en flyktingbåt, de riskerar att dö, ett spädbarn svävar i livsfara men vad finns det att göra? Och vem ser vad som sker? Med stor träffsäkerhet utmanas tittaren med vad vi väljer att se, eller inte se, både i filmen men också i verkliga livet. Och finns det några som ser klarare än andra?

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.