ATT PLOCKA EN BLOMMA
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - THE SWAN + ATT PLOCKA EN BLOMMA (22/3)

THE SWAN
Svanurinn. Island, Estland, Tyskland 2017. Regi: Ása Helga Hjörleifsdótirr. 91 min. Isländskt tal. Engelsk text. Rek. från 14 år.
Den något egensinniga Sol, nio år, skickas iväg för att spendera sommaren på en bondgård. Hon får dela rum med drängen Jon som hon blir nära vän med. En dag kommer dottern i familjen hem och det visar sig finnas massor av drama och konflikter som det blir svårt för Sol att navigera i. En vacker och sällsam berättelse om myter och verklighet, som utspelar sig i det dramatiska landskapet på Island.

ATT PLOCKA EN BLOMMA
Sverige 2017. Regi: Cristine Berglund. 14 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. från 14 år.
Lisa och hennes bästis är fast beslutna om att hitta en lång, snygg kille som Lisa ska ha sex med. Lisa är den sista oskulden i klassen och vem hon ska ha sex med tänker de inte lämna åt slumpen. Följ det fina samspelet mellan de två bästisarna när de parerar mellan killar med både funkofobi och fetischer som Lisa inte tänker gå med på.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.