• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.jazzimalmo.com

CB3 & Alexandra Shabo med gäst Lage Nordling

En dubbelkonsertafton med experimentella rock-jams och sinnesböjande kosmiska ljudlandskap & jazz, prog rock och ambient.

Från Malmö har CB3 (Charlottas Burning Trio) supportat band som Monolord, Kikagaku Moyo och Hällas och har förtrollat scenerna på PLX festival, Köpenhamns Jazzfestival och Nordic Jazz Comets i Berlin med sina kosmiska jams och drömska experimentella rock.
Riffen är stora, utforskandet är i fokus och vi förs alltid tillbaka till samma atmosfäriska destination, en oas av högt övervägd, vackert skiktad och oändligt gripande Experimentell Rock.
Med stilistiska referenser i det förflutna som nickar till band som Hawkwind, Hendrix, Cream och Pink Floyd bland andra, ser vi att CB3 skär sin egen futuristiska väg genom stonerrock territorium men med sitt unika drömska, skimrande kosmiska och sinnesböjande ljudbild.

CB3 är:
Charlotta Andersson – Elgitarr, Komposition, Sång, Pelle Lindsjö – Elbas & Natanael Salomonsson – Trummor

Alexandra Shabo är en Malmöbaserad sångare och kompositör med målet att bortom språkbarriärer och genre-ideal låta musik och känslor om kulturkrockar, psykisk ohälsa och sina dystopiska fantasier om jordens undergång yttras, eller närmare sagt skrikas rakt ut. Shabo skapar och improviserar fram musiken live i en intim miljö bestående av endast en röst och effekt- och loop-pedaler helt utan förinspelat material.
Som gäst under kvällen har hon med sig sin bandpartner och den andra hälften av duon ‘’Our Haunted Garden’’, en otämjd duo som kämpar med att kontrollera impulser i sina elektroniska landskap. Trots sin intima sättning skapar de enorma ljud, från det avgrundsdjupa till det himlalika, ständigt bejakande av varandra. Nordling och Shabos vida musikaliska bakgrund ger dem en bred palett, där de med fria händer kan måla med stilar som jazz, prog rock och ambient.

Alexandra Shabo - sång och effekter. Lage Nordling - gitarr och effekter På Inkonst i Jazz i Malmös jazzserie ”Rising” möter du alltid spännande och intressanta grupper/musiker som är på god väg mot stjärnorna!

 • Plats : Inkonst, Bergsgatan 29, Malmö
  Datum : tisdag 11 oktober
  Tid : 19:30 , ( Dörrar 19.00 )
  Priser :
  • Entré: 80 kr
  • Medlem Jazz i Malmö: 60 kr
  • Medlem Inkonst: 60 kr
  • Studerande: 40 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.