• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Din Näst Bästa Kompis pres. 1921 (SE) LIVE

Indieklubben Din Näst Bästa Kompis presenterar 1921 på Babel för att bjuda på elektroniska toner med magisk falsettsång som för tankarna till Active Child och Bon Iver.

1921 (SE)
Nya duon 1921 är David Åhlén, sång och Andreas Eklöf, elektronik och synth som tillsammans skapar en slags elektronisk kammarmusik med magisk falsettsång som för tankarna till Active Child och Bon Iver. Debutalbumet “In my veins” släpptes den 24 november och hyllas av både press och publik. Efter en supportturné i Europa till både Loney Dear och Jay Jay Johansson kommer 1921 nu till Malmö och Din Näst Bästa Kompis för att stå i fokus!

“Ett sällsamt flimrande andrum mellan electronica, kammarpop och Arvo Pärts religiösa minimalism.” – DN

“En alldeles bedårande vacker enhet.” – HYMN.se

VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. 1921 (SE) LIVE
NÄR: Fredag 13 april, 19:30, på scen 20:30
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
SUPPORT: TBA
FÖRKÖP: 80 kr (inkl. förköpsavg).
I DÖRREN: 80 kr, student 70 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: 1921

_________________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.