• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Din Näst Bästa Kompis pres. Henning (SE) LIVE

Din Näst Bästa Kompis presenterar Henning; en salig blandning av astronomi, elgitarrer som lyfter på hatten åt Mark Knopfler och änglakörer! Med ett nytt album på gång kommer han äntligen tillbaka till Babel!

HENNING (SE)
En salig blandning av astronomi, elgitarrer som lyfter på hatten åt Mark Knopfler och änglakörer färgar titelspåret ”Galileo”. Det är en berättelse och en sång om att alla förhoppningsvis hör hemma någonstans. Albumet kom till under en period av sömnlöshet med utsikt över Göta älv och en nylonsträngad gitarr, hittad i soprummet. Det försiktiga anslaget kommer från viljan att inte väcka grannarna men också från Hennings musikaliska influenser; DN och GP har jämfört musiken med bland annat Dire Straits, Dungen och Olle Ljungström.

Lågmäld svängig pop som för tankarna till ett Dire Straits och JJ Cale, men också svenska röster som Olle Ljungström och Love Olzon.

“Inte ofta någon smälter samman Dire Straits-gitarrer och Love Olzon-lyrik med ett nattligt Göteborg som fond. Men Henning lyckas alldeles utmärkt” – Aftonbladet
“När Henning Sernhede från Göteborg ger ut sitt första egna album är det med ett överraskande avstamp hos den tidige Mark Knopfler” – DN

VAD: Din Näst Bästa Kompis pres. Henning (SE) LIVE
NÄR: Fredag 5 april, 19:00, på scen 20:00
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
FÖRKÖP: 120 kr, student 100 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 120 kr, student 100 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Henning

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.