• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://docloungemalmo.se

Doc Lounge Guldkort - alla visningar på Babel våren 2022

Vill du ta del av hela Doc Lounges utbud, vara garanterad plats och dessutom ta del av särskilda tips och erbjudanden? Bli guldkortsinnehavare!

Under våren 2022 arrangerar Doc Lounge åtta högkvalitativa dokumentärfilmsevent på Babel i Malmö. Med Guldkort är du alltid garanterad plats på visningarna och får ta del av hela säsongen till ett mycket förmånligt pris.

Vaccinationsbevis på Doc Lounge
För din och vår trygghet så kommer vi på Doc Lounge att kräva vaccinationsbevis för alla som besöker våra visningar på Babel. Ditt vaccinationsbevis kommer att kontrolleras i dörren. Det är ditt ansvar att ha vaccinationsbevis samt legitimation med dig till evenemanget.
Den som tagit två doser covid-vaccin får ett vaccinationsbevis. Detta bevis tillsammans med giltig legitimation gör att du är välkommen att besöka Doc Lounge på Babel. Det går bra att visa upp ditt vaccinationsbevis på din smartphone eller på pappersutskrift (kom ihåg att kontrollera att ditt bevis är giltigt dagen för filmvisningen).

 • Kommentar : Guldkort gäller till hela säsongens visningar våren 2022
  Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Priser :
  • Guldkort för hela säsongens visningar: 400 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.