• Kategori:
  • Hemsida: http://www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge Malmö: Butterfly

Butterfly är en berättelse om att nå sina drömmar, satsa hårt och vinna mot alla odds. Men mitt i alla drömmar, mål och framgångar finns en önskan vara som alla andra och leva ett helt vanligt liv.

Butterfly
Cassigoli, Kauffman / Italien / 2018 / 80 min

När Irma Testa blev Italiens första kvinnliga boxare som kvalificerade sig för OS, blev italiensk media eld och lågor. Hennes historia var helt enkelt för bra för att vara sann: en snygg 18-årig tjej från en av Neapels mest våldsamma stadsdelar, kontrollerad av Camorran, gick emot alla odds och skapade historia.

Butterfly är ett intimt porträtt av Irma Testa, en ung, talagfull boxare som vill satsa på att bli bäst i världen, men som samtidigt längtar efter att leva ett vanligt liv som andra 18-årigar. Vi får möta Irma och hennes tränare och nära vän, 78-åriga Lucio, i sökandet efter vem hon är, om inte boxningen är hela hennes liv. Hur hanterar man ett nederlag om en hel nations hopp vilar på ens axlar och hur skapar man sig en ny identitet om ens talang inte är det enda en vill leva för?

Trailer:

Mer info om gäster och arrangemanget finns på Doc Lounge hemsida: www.doclounge.se/malmo.

→ Var, när, hur!?
Dörrar öppnas: 19.00 - Filmstart: 20.00
Plats: Babel, Spångatan 38
Pris: Ordinarie: 90 kr - Student & pensionär: 70 kr
Platserna är onumrerade.

→ Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Förköpsbiljett garanterar inte sittplats vid utsålda arrangemang. Möbleringen är inte fast, så variationer förekommer beroende på kväll.

→ Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: www.doclounge.se/malmo
En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

More info about Doc Lounge Malmö and our movies can be found on our website: www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.