• Kategori:
  • Hemsida: http://www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge Malmö: Westwood: Punk, Icon, Activist

Vivienne Westwood är den brittiska modeskaparen som gjorde plats för punken på catwalken och är den designern som klädde Sex Pistols. på Babel, Malmö

Doc Lounge Malmö är så stolta att presentera den här exklusiva förhandsvisningen av Westwood: Punk, Icon, Activist. Det är en film om den numera 76-åriga brittiska modedrottningen Vivienne Westwood, som ända sedan 70-talet varit en av den brittiska modevärldens i särklass mest färgstarka personer. Vivienne Westwood har under sin långa karriär som modeskapare, även gjort sig känd för sin aktivism där hon under åren bland annat engagerat sig mot kärnvapen, köttindustrin och klimatförändringar

"Fearless and unflinching”
- Sunday Time Style

Lorna Trucker
2018 / UK / 78 min
Tal: engelska
Text: svenska

Dörrar öppnar kl 19.00
Filmen börjar ca kl 20.00
Information in English: http://doclounge.se/films/westwood-punk-icon-activis

Babel är rullstolsanpassat, bara att be någon av personalen att hjälpa till och visa vart vår ramp är. Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.
Viktig info: Antal sittplatser på Babel är begränsat. Vid köp av biljett är man ej garanterad sittplats, Vid fullsatt evenemang räknar vi med cirka 10% ståplatser. Dörrarna öppnar 1 timme innan filmen startar. Om visningen inte är slutsåld säljs biljetter i entrén.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.