• Speltid: 73 min totalt utan paus
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.doclounge.se

Doc Lounge säsongspremiär - Captains of Zaatari

Doc Lounge inviger vårsäsongen med en film om vänskap, fotboll och framtidstro

I Captains of Zaatari möter vi de två vännerna Mahmoud och Fawzi som bor i flyktinglägret Zaatari i Jordanien. Tillsammans har de en gemensam och odödlig dröm om att bli professionella fotbollsspelare, samtidigt som de är tvungna att hantera en hård verklighet i flyktinglägret. Trots detta håller de hoppet uppe, och när en välrenommerad idrottsakademi besöker lägret har de chans att uppfylla sina drömmar.

Pris till kund:
ordinarie 100 kr / studerande el. pensionär 80 kr / med Doc Lounge guldkort får du samtliga vårens 8 filmer för 400 kr Doc Lounge Guldkort>>

Vaccinationsbevis på Doc Lounge
För din och vår trygghet så kommer vi på Doc Lounge att kräva vaccinationsbevis för alla som besöker våra visningar på Babel. Ditt vaccinationsbevis kommer att kontrolleras i dörren. Det är ditt ansvar att ha vaccinationsbevis samt legitimation med dig till evenemanget.
Den som tagit två doser covid-vaccin får ett vaccinationsbevis. Detta bevis tillsammans med giltig legitimation gör att du är välkommen att besöka Doc Lounge på Babel. Det går bra att visa upp ditt vaccinationsbevis på din smartphone eller på pappersutskrift (kom ihåg att kontrollera att ditt bevis är giltigt dagen för filmvisningen).

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : tisdag 1 februari
  Tid : 19:00 , ( filmen börjar kl.20.00 )
  Priser :
  • Entré: 100 kr
  • Student/Pensionär: 80 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.