• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Doldisar frontar – Helena Josefsson & Christoffer Lundquist med vänner bjuder på musikfest i världsklass!

Det blir en konsertkväll som hyllar hitlistornas osynliga arbetsmyror och de goda samarbetena som får ljuv musik att uppstå!

Du har hört dem på Spotify. Du har sett dem på Youtube miljontals gånger, de syns ständigt på TV och på scener världen över – om man tittar noga.

Denna kväll intar Helena Josefsson & Christoffer Lundquist, två av Sveriges mesta musikdoldisar, frontpositionen på Palladium. De bjuder in en brokig skara vänner – och dig – till en musikfest i världsklass: Bland ett 15-tal gäster möter vi allt från 90-talets svenska indie-elit till Grammisvinnare, klassiska musiker, skapare av listettor – till och med nån melodifestivalvinnare! Men också superkändisar du inte visste vilka de var. Det blir en konsertkväll som hyllar hitlistornas osynliga arbetsmyror och de goda samarbetena som får ljuv musik att uppstå!

Tillsammans med gästerna framförs Helenas och Christoffers egen musik. Dessutom får vi höra tolkningar av de hits doldisarna varit med och skapat.

Bland gästerna: Rytmsektionen Elizabeth Goodfellow och Miriam Speyer från Californien, Sandy Mouche, en låtsnickrare från Nashville och Österlen, Magnus Börjeson, Brainpool, en superokänd datanörd från Silicon Valley och många fler.

Åldersgräns: 13 år

Konserten spelas även på Kulturkvarteret i Kristianstad 13 april.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.