• Kategori:
  • Hemsida: http://sanktgertrud.se/pubkuntze

Dr Rock: Pontus Snibbs Wreck Of Blues

Pontus släppte sin första riktiga bluesplatta "Wreck Of Blues" 2014 och hyllades av såväl svensk som internationell bluespress. Denna bluesskiva, spelades in under tre dagar i januari med tre musiker i ett rum, nästintill helt live – precis som det ska vara.

Wreck Of Blues utgörs främst av eget material, med ett par utvalda bluesklassiker, och spänner från akustiskt till tungt och elektriskt med Pontus karaktäristiska stämma i fokus, köttigt blues- och swampriffande, och en modern rockproduktion.

Pontus Snibb - gitarr & sång
Håkan Nyberg - trummor
Kalle Johansson - bas

Puben är öppen från 18.00 och då kan du även beställa något gott att äta från vår pubmeny. Det går inte att boka bord när vi har livemusik, men det finns gott om plats för alla både ute och inne, och värmarna på gården gör kylslagna kvällar till varma!

Bandet på scenen från 20.00.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.