• Speltid: 75 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.teater23.se

Drakungar - Pannkaksteater!

Varmt välkommen på Drakungar och Pannkaksteater!

16:30 serverar vi pannkaka med tillbehör i vårt café.
17:00 släpper vi in till föreställningen.
17:45 är föreställningen slut.

Pannkaka ingår så klart i biljettpriset!

-- Hemma i drakgrottan vankas det återigen bråk och osämja. De två drakbarnen har ännu en gång råkat i luven på varandra. Att det ska vara så svårt att komma överens, trots att drakmamman gång på gång har sagt åt sina ungar att försöka vara snälla mot varandra.

Drakungar är en fantasyberättelse om den till synes eviga kampen två smådrakar mellan. Om den glödande ilskan man känner i sin lilla kropp, när man inte vill behöva dela sin tillvaro, sitt hem och framför allt sin mammas kärlek med ett irriterande syskon. Efter föreställningen bjuds publiken in till att ihop med skådespelarna få upptäcka och leka i drakgrottan.

I arbetet med Drakungar har Teater 23 återigen fokuserat på att skapa en trygg, engagerande och underhållande scenkonstupplevelse för barn i den unga förskoleåldern. Föreställningen har arbetas fram under en uppsökande repetitionsprocess, där barn i målgruppsåldern har fått möta det konstnärliga teamet i en serie workshops.

Iben West står för både manus och regi till Drakungar. Hon är i grunden ljussättare och har ansvarat för ljusdesignen på Teater 23 i över 20 år.
Efter att ha börjat intressera sig av regi för småbarnsföreställningar gjorde Iben sin debut med den sinnrika dansteaterpjäsen Pici & Oso. Hon följde sedan upp den med sci fi-sagan Väsen. Iben är även aktuell med regin i Teaterrepublikens kommande föreställning Den agonala principen.

Urpremiär den 14 februari 2020.

På scen: Josefin Larsson & Elin Rusk
Manus & regi: Iben West
Scenografi: Elin Adler
Ljus: Anna Nässlander
Kostym: Khira Fromark
Konstruktion: Måns Ekander
Rekvisita: Désirée Holmberg
Ljudteknik & syntolkning: Narjes Al-Ansari
Marknadsföring & turné: Mario Castro Sepulveda
Produktion: Stina Engquist

Ålder: 3-5 år

Föreställningen erbjuder syntolkning

Mer info: www.teater23.se

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.