• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.teater23

Drakungar - pannkaksteater!

För 3-5 år.

13:30 serverar vi pannkaka med tillbehör i vårt café.
14:00 släpper vi in till föreställningen.
14:45 är föreställningen slut.
Pannkaka ingår så klart i biljettpriset!

Hemma i drakgrottan vankas det återigen bråk och osämja. De två drakbarnen har ännu en gång råkat i luven på varandra. Att det ska vara så svårt att komma överens, trots att drakmamman gång på gång har sagt åt sina ungar att försöka vara snälla mot varandra.

Drakungar är en fantasyberättelse om den till synes eviga kampen två smådrakar mellan. Om den glödande ilskan man känner i sin lilla kropp, när man inte vill behöva dela sin tillvaro, sitt hem och framför allt sin mammas kärlek med ett irriterande syskon. Efter föreställningen bjuds publiken in till att ihop med skådespelarna få upptäcka och leka i drakgrottan (beroende på pandemiläget kommer lekdelen eventuellt utgå).

I arbetet med Drakungar har Teater 23 och regissören Iben West återigen fokuserat på att skapa en trygg, engagerande och underhållande scenkonstupplevelse för barn i den unga förskoleåldern. Föreställningen har arbetats fram under en uppsökande repetitionsprocess, där barn i målgruppsåldern fick möta det konstnärliga teamet i en serie workshops.

”Rörande och rolig och av allt att döma full av igenkänning för den unga, uppslukade publiken.”
- Sydsvenskan

”Publiken är djupt engagerad i drakungarnas svartsjukekamp och nästan lika spännande att betrakta som själva föreställningen.”
- Skånska Dagbladet

På scen: Josefin Larsson & Silan Maria Budak Rasch
Berättelse & regi: Iben West
Manus: Ensemblen & Iben West
Scenografi & drakkonstruktion: Elin Adler
Ljus: Anna Nässlander
Kostym: Khira Fromark
Musik & ljud: Catharina Jaunviksna
Röstcoachning & Drakmammans röst: Zofia Åsenlöf
Koreografi: Emma Ribbing
Foto: Amelie Herbertsson

 • Plats : Teater 23, Djäknegatan 7, Malmö
  Datum : onsdag 3 november
  Tid : 14:00 , ( Pankakor serveras från 13:30 )
  Priser :
  • Barn: 70 kr
  • Vuxen : 90 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.