Foto: Karin Alfredsson
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

EBBA FORSBERG

Vid sidan av sina egna kompositioner är Ebba Forsberg kanske mest känd för sina poetiska och mångbottnade tolkningar av andras låtar. Under sin karriär har hon bland annat tagit sig an Leonard Cohens, Tom Waits och Bob Dylans musik. Den här folkrocksångerskan förställer sig aldrig, hon bara sjunger de väl avvägda orden med ett rakt och ärligt tilltal som går rakt in i hjärtat.

Denna kväll kan du förvänta dig en genuint musikalisk och intim, avskalad konsert med Ebba och hennes eminenta gitarrist och keyboardist. Vi kommer att få höra ett axplock från Ebbas tolkningar genom åren från alla hennes utgivna album, från första ”Been There” till senaste ” Om jag lämnar dig”.

Ebba Forsberg har varit verksam som sångerska och musiker i många år och spelade och sjöng med bland annat Traste Lindéns kvintett, Eldkvarn och Ulf Lundell. 1997 kom första egna skivan och den har följts av ytterligare fem, varav tre stycken har varit i samarbete med Mikael Wiehe som tolkat och översatt Bob Dylan, Leonard Cohen och Tom Waits texter åt Ebba. Mikael och Ebba spelade live tillsammans på ”Dylan på svenska”.

http://ebbaforsberg.com
https://www.facebook.com/Ebba-Forsberg-347949101882269
https://open.spotify.com/artist/1MrzQFvlf2DzLE1qP98ehk

Picknickföreställning

Pris:
Salong 260:-
Balkong 220:-
Salong Student/Pensionär 220:-
Balkong Student/Pensionär 180:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.