• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

Victoria dansar - ED MOTTA (BRA)

Hemma i Brasilien har han länge varit en mycket välkänd röst; nu får vi nöjet att ta denna barytonstämma från Rio de Janeiro till Malmö. Soul, solindränkt pop, funk, postbop, djup jazz och en nypa västkustrock i en minst sagt svängig mix! Med stor humor och sitt funkiga band tar Ed med oss på en spännande resa genom sin gränslösa musikaliska värld.

Sedan slutet av 80-talet har han varit den artist man refererat till när det talats om jazzy soul från Brasilien – Ed Motta är en levande musiklegend. Den internationellt hyllade sångaren, kompositören och underhållaren har alltid haft en öm punkt för soul, jazz, funk och rock och i och med skivan Perpetual Gateways (2016) fick hela världen upp öron och ögon för denne musikaliske gigant.

Skivan spelades in i Pasadena, Kalifornien, och producerades av ingen mindre än Kamau Kenyatta, som också producerade Gregory Porters debutalbum. Skivans tio låtar skrevs alla av Ed Motta själv. I musiken är Ed Motta i sin rätt element och nog märks det att Ed Motta inte bara har en gudabenådad barytonröst, utan också är en vinylsamlare som har full kontroll på sitt musikaliska uttryck – och på musikhistorien!

På scen:
Ed Motta – Fender Rhodes och sång
Matti Klein – piano, klaviatur
Yoràn Vroom – trummor
Laurent Salzard – elbas
Arto Mäkelä – gitarr

https://www.facebook.com/pg/EdMotta/about/?ref=page_internal
http://edmotta.uol.com.br

Observera att det är förbjudet att ta med mat och dryck till detta evenemang. Det kommer inte finnas några stolar i salongen. Endast sittmöjlighet vid köp av balkongbiljett.

Pris: Salong (Stående) 250:-
Balkong (Sittande) 300:-
I dörren: 300:- (i mån av plats)
(i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.