Emil Jensen - komik, musik, lyrik

Prisad ordkonstnär som gått rakt in i hjärtat på den svenska själen. Emil Jensen lämnar ingen oberörd, vare sig det handlar om musikframträdanden, som vinnare av SM i poesi, sommarpratare eller artist i ett fullsatt Cirkus i Stockholm. Emils låtskatt varvas med personliga tankar som ingjuter hopp, tankar och värme genom komik och allvar. Med stolthet presenterar vi denna personliga och intima helkväll.

Efter sina hyllade liveföreställningar och sommar– och vinterprat i radio, är Emil Jensen nu trippelaktuell med nytt album och ny föreställning och en ny bok med samlade radioprat “Vad var det jag sa?”
–Det känns viktigare än någonsin att ingjuta lite hopp, mod och mänsklig värme och försöka sprida lite yttrandetrygghet. Varje dag är en valdag och varje promenad är en prideparad, säger Emil själv om sina föreställningar.

Emil Jensens liveframträdande är unikt framfört för Skillinge Teater och bjuder musik, prat, allvar och komik, hans låtskatt varvas med personliga tankar i en helt egen blandning. Genom åren har Emil prisats för sin ordkonst och musik, men också för det engagemang som löper genom hans texter och artisteri och inte lämnar någon oberörd.

Emil har fått ta emot mängder med priser genom åren och fick senast 2017 Evert Taube-priset för sitt låtskrivande. Just nu är han artist in residens på Vara Konserthus, han hörs på söndagar i ”Godmorgon, världen!” i Sveriges Radio och återkommande i ”Tankar för dagen”. Eller ”Tvångstankar för dagen” som Emil själv kallar det.

Skillinge Teaters Café & restaurang
har öppet 12-21.00, ti-sö från midsommar
Kvällsmeny från 16.00

Rullstol/annat funktionshinder meddelas Skillinge Teater i samband med biljettbokningen för att kunna arrangera plats.

 • Plats : Skillinge Teater, Stora Scenen, Möllevångsgatan 9, Skillinge
  Datum : fredag 12 juli
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 345 kr
  • Barn/Unga upp till 15 år: 245 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp
 • Plats : Skillinge Teater, Stora Scenen, Möllevångsgatan 9, Skillinge
  Datum : lördag 13 juli
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 345 kr
  • Barn/Unga upp till 15 år: 245 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.