• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

ESBEN JUST & WONDERBRAZZ (DK): MARDI GRAS EXPLOSION 2018

Räkna med ett överflöd av festlig musik och svängande livsglädje när sångaren och pianisten Esben Just och funkbandet WonderBrazz möts för en konsert som fångar essensen av New Orleans-karnevalen ”Mardi Gras”. Det blir boogie woogies, rythm’n blues, brass och goovy funky vibes!

Del 1: Mardi Gras In New Orleans
Låt dig transporteras till en klubb i New Orleans när Esben Just sätter stämningen och kickstartar festen med piano och sång. Det är nästan så att du känner doften av ris och bönor, gumbo och grillad kyckling. En svängig, underhållande och upplyftande upplevelse fylld till bredden av musikaliska överraskningar och sånger som värmer i hjärtat – boogie woogie och rythm'n blues!

Del 2: The WonderExperience:
Festen fortsätter med WonderBrazz unika cocktail av funk, boogaloo och New Orleans 2nd line – brass band power, groovy vibes och swinging beats kryddat med New Orleans roots, världsmusik och funk!

WonderBrazz har mer än 700 konserter bakom sig och kan räknas till ett av Danmarks mest samspelta ensembler med ett sällan skådat musikaliskt överskott. Sång, en tight hornsektion, trummor, slagverk och hammondorgel är ingredienserna i WonderBrazz magiska gryta.

The Big Bang:
Konserten avslutas likt ett fyrverkeri i Il Grande Finale när Esben tillsammans med WonderBrazz sexmannaband verkligen skruvar upp temperaturen och i sann "Street Parade" New Orleans-stil ger oss den rätta atmosfären – glädje, energi och fest och kulturen som bara New Orleans rymmer.

http://www.wonderbrazz.com/
http://esbenjustdk.abtion.com/
https://open.spotify.com/artist/0bC7qKdRht82zUiMGKAtoo
https://www.facebook.com/WonderBrazz

Picknickföreställning

Pris:
Salong 240:-
Balkong 200:-
Salong Student/Pensionär 200:-
Balkong Student/Pensionär 160:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.