• Speltid: 30 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.sagohuset.nu

Fimbulvinter

Haven svämmar över med plast och skräp! Den stackars Midgårdsormen, som tagit på sig att äta upp alla havets sopor klarar det inte mer. Nu blir det upp till ekorren Ratatosk, geten Heidrun och korparna Hugin och Munin att tillsammans med publiken hitta en väg framåt.

Med hjälp av figurer från vår nordiska mytologi berättas en spännande historia där publiken får möta konsekvenserna av människans nedskräpning, med lika stort allvar som med bestämd hoppfullhet. Musik och mystik genomsyrar denna färgsprakande föreställning som riktar sig till barn från 5 år.

Fimbulvinter är ett beställningsverk av dramatikern, aktivisten och kulturskribenten America Vera-Zavala. Föreställningen regisseras av Jan Vesala, kanske mest är känd som dansare och koreograf. Kostymerna och maskerna är gjorda av Evalena Jönsson Lunde och Eta Swedérus.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.