• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

FIRE! ORCHESTRA: ARRIVAL

Den nya versionen av Fire! Orchestra är här! Efter de tidigare upplevelserna av "Exit", "Enter" och "Ritual" förändras nu allt. Ny sättning, nytt koncept, nytt sound och ett nytt verk: Arrival! Jazz, impro, nutida konstmusik, rock, pop, noise - FIRE! Orchestra bjuder på det absolut bästa från musikens alla världar med musiker från gräddan av den svenska kreativa musikscenen. Långsamt, hårt och vackert i ett kompromisslöst improvisationsinferno.

Mats Gustafsson (sax) kommer tyvärr inte kunna medverka vid lördagens konsert på Victoriateatern då han har drabbats av influensa och har blivit avrådd av sin läkare att resa. Anna Högberg, som varit medlem i orkesterfamiljen sen lång tid tillbaka kommer att ersätta Mats på baritonsax, så vi kommer få nöjet att uppleva en fulltalig 14-mannaorkester!
Om du vill återköpa dina biljetter, kontakta Kulturcentralen (Södra Förstadsgatan 18) på 040 10 30 20 eller via info@kulturcentralen.nu

I denna nya akustiska sättning sätts större fokus på stråk och klarinetter som i sin tur skapar en helt ny ljudsituation och ett annat sätt att arbeta med musiken. Kombinationen av erfarenhet från de tidigare verken och nyförvärvet av medlemmar i ensemblen skapar en kreativ miljö med rum för utveckling mot något ännu mera unikt och spännande.

Mariam Wallentins och Sofia Jernbergs röster fortsätter att vara den kreativa frontlinjen, där Fire! Orchestra arbetar på ett helt nytt sätt; de använder sig till och med av en cover av Robbie Bashos "Blue Crystal Fire". Linjer och lager av skråkpoesi tillsammans med energin och intensiteten av klarinetter, möter långsamma riff-fundament och hängivna sångröster. Pointillistiskt pianospel och harmonisk frihet samsas med vilda, högenergiska trumpettoner.

"Arrival!" handlar om att vara tillsammans och om att dela. "Arrival!" är ankomsten av något nytt, ankomsten av en ny klang och färg, ankomsten av den nya Fire! Orchestra

På scen:
Mariam Wallentin röst
Sofia Jernberg röst
Anna Lindal violin
Leo Svensson cello
Josefin Runsteen violin
Katt Hernandez violin
Per Texas Johansson kontrabas och basklarinetter
Christer Bothén kontrabas och basklarinetter
Isak Hedtjärn Bb klarinett
Alexander Zethson piano
Susana Santos Silva trumpet
Mats Gustafsson baritonsaxofon
Johan Berthling bas
Andreas Werliin trummor
Mikael Werliin ljud

Musik av Fire! & Mariam Wallentin
Lyrics by Mariam Wallentin
Allt arrangerat av Fire! Orchestra

Konserten genomförs i samarbete med Jazz i Malmö.

http://earthwindand.com
https://www.facebook.com/fireorchestra

Picknickföreställning

Pris:
Salong 350:-
Balkong 310:-
Salong Student/Pensionär/Medlem Jazz i Malmö 310:-
Balkong Student/Pensionär/Medlem Jazz i Malmö 270:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.