• Speltid: 99 min totalt utan paus
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.doclounge.se
 • Artist / Medverkande: Regissörsbesök, Eva Beling

Fördom & Stolthet - En Queer Filmhistoria

Doc Lounge tar oss med på en regnbågsfärgad resa genom svensk filmhistoria

Fördom & Stolthet – en queer filmhistoria är en svindlande resa genom den svenska filmhistorien sett ur ett queerperspektiv. Vi tinar upp filmer från Filmarkivets frys och förundras över skildringarna av flatorna, bögarna och transpersonerna under mer än 100 år. Från Mauritz Stillers Vingarne 1916 via Bergman och Zetterling till våra dagar får HBTQI-personerna äntligen sin rättmätiga plats i den svenska filmen. Med färska intervjuer och musik som ackompanjerar filmerna, visar vi något som aldrig tidigare har skådats.

Pris till kund:
ordinarie 100 kr / studerande el. pensionär 80 kr / med Doc Lounge guldkort får du samtliga vårens 8 filmer för 400 kr Doc Lounge Guldkort>>

Vaccinationsbevis på Doc Lounge
För din och vår trygghet så kommer vi på Doc Lounge att kräva vaccinationsbevis för alla som besöker våra visningar på Babel. Ditt vaccinationsbevis kommer att kontrolleras i dörren. Det är ditt ansvar att ha vaccinationsbevis samt legitimation med dig till evenemanget.
Den som tagit två doser covid-vaccin får ett vaccinationsbevis. Detta bevis tillsammans med giltig legitimation gör att du är välkommen att besöka Doc Lounge på Babel. Det går bra att visa upp ditt vaccinationsbevis på din smartphone eller på pappersutskrift (kom ihåg att kontrollera att ditt bevis är giltigt dagen för filmvisningen).

 • Plats : Babel, Spångatan 38, Malmö
  Datum : tisdag 15 februari
  Tid : 19:00 , ( filmen börjar kl.20.00 )
  Priser :
  • Entré: 100 kr
  • Student/Pensionär: 80 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.