Foto: Linnéa Slitari
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

FRIDA BRAXELL: Livet & ångesten - Upptäck Victoria!

Låtskrivaren och vissångerskan Frida Braxell utmärker sig med sina personliga, berättande texter, direkt tagna ur livet. Hon skriver alla låtar själv och alla texter är på svenska. I vår är hon aktuell med ny musik och sitt nya album ”Livet & ångesten” som släpps den 22 mars. På albumet berättar Frida om just livet och ångesten, men framför allt om att se ljuset på andra sidan.

I samband med releasen kommer hon till Victoriateatern för att bjuda på en hejdundrande konsert med låtar från den rykande färska skivan. Den nya musiken är mer självbiografisk än någonsin och för första gången får de berättande texterna möta poppen – och det är utan tvekan det bästa hon har gjort hittills.

Frida har liknats vid artister som Lars Winnerbäck och Lisa Ekdahl och under många år turnerade hon ensam med gitarr men på senare år har det blivit fler spelningar med band.

På scen:
Frida Braxell – sång
Nicklas Thelin – gitarr
Jonas Lindberg – bas
Marcus Sturewall – keys
Mats Persson – trummor

http://www.fridabraxell.com
https://open.spotify.com/artist/5TXuHkzidmn3hewrnSdsyu?si=fg81_LOdQ_a-Q9DjMn6PQQ
https://www.youtube.com/c/fridabraxell

Picknickföreställning

Pris: 100:- och Pensionär/Student 50:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.