• Speltid: 30 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Game Over - en Banditsaga av Henrik Bromander

När tioåriga Lisa drabbas av en sjukdom, en riktigt farlig sådan som är svår att bli frisk från, får hennes pappa en idé. Han tillverkar ett dataspel som ska hjälpa Lisa och hennes familj att hantera det allra värsta som kan hända. Spelet blir en oväntad succé och plötsligt förändras hela tillvaron för familjen.

Genom färgstarka bildprojektioner och ett finurligt ljudlandskap bjuds publiken in till en autentisk dataspelsvärld.
Där finns magisk O'hoy som hjälper dig att springa fortare, kardemummabullar som ger bonuspoäng men också slemklumpar som jagar dig och vill att du ska förlora spelet.

Föreställningen tar upp det orättvisa i att även barn kan bli sjuka. Den handlar också om spelande, är spelet en verklighetsflykt eller ett viktigt verktyg för att genom leken kunna prata om det ogripbara och svåra?

Banditsagor har tagit fram ett spel anpassat för mobiler, surfplattor och datorer. Spelet är i likhet med det spel som pappan tillverkar i föreställningen.
Laddas ner gratis på www.banditsagor.se/gameover

Längd: 30 minuter
Ålder: från 6 år


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.