Greta Get - en sanitär angelägenhet - Flyttad

Flyttad till 21 november

I det härliga landet Apolonien, där alla är välkomna och lever hälsosamt i samklang med naturen, bor också den ohälsosamma rockgeten Greta Get som äter allt, slösar och förpestar som en hel fabrik och lever livet på andras bekostnad. Greta Get har en mage av stål och bryr sig mindre om hur någon annan har det. Blåsfiskarna i havet har däremot problem. Det alltmer växande berget av plastpåsar håller på att förpesta hela havet och blåsfisk efter blåsfisk insjuknar i den förfärliga påssjukan!

Då knackar det på dörren och ”Professor Skräp” kommer på besök. Professorn lär oss hur vi kan omvandla skräp till skojiga saker för att minska föroreningen. Greta som vägrar att lyssna får snart smaka på sin egen medicin genom en omtumlande resa till Basiluskien. Hur ska det gå för Greta? Kommer Apolonien hitta en lösning på det alltmer förgiftande påsberget?

Vi får möta Greta Get och Professor Skräp mf l som tar oss genom en medryckande världsmusikalisk saga som vi alla kan lära oss något av!

Ida Gustafsson sång/berättare gitarr, skräpinstrument, Professor skräp, Gunvor Grönkål
Johan Ohlsson dragspel, kör, Dr Broccoli
Olivia Longo Greta Get

Regi: Eva Ekengren
Hattar/kostym: Dunja Kalk och Ida Gustafsson
Ålder: ca 3 - 9 år

Apolonia i samarbete med Barnens Scen, med stöd från Malmö Stad, Musikverket och Kulturrådet.

 • Kommentar : Salong
  Plats : Palladium, Salong, Södergatan 15, Malmö
  Datum : söndag 21 november
  Tid : 13:00
  Priser :
  • Barn : 80 kr
  • Vuxen: 80 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp
 • Kommentar : Salong
  Plats : Palladium, Salong, Södergatan 15, Malmö
  Datum : söndag 21 november
  Tid : 15:00
  Priser :
  • Barn : 80 kr
  • Vuxen: 80 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.