• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://kulturbolaget.se

Henry Rollins - Good to See You 2022

Kulturbolaget & Luger presenterar:
Henry Rollins kommer till Malmö med showen ’Good To See You 2022

Om man kan urskilja en röd tråd i Henry Rollins sällsynt rika karriär så är det hans intensiva jakt på sanning. Oavsett om det var som sångare i legendariska punkbandet Black Flag, skådespelare, författare, debattör eller spoken word-artist så har arbetshästen Henry Rollins alltid behållit sin hunger att avslöja skitsnack i vilken form det än kommer. Idag är det kanske som spoken word-artist vi känner honom bäst, och det är i egenskap av det som han kommer till Sverige för att göra tre framträdanden, varav en på Palladium i Malmö den 24 januari.

I showen ’Good To See You 2022’ kommer vi att få höra Henry Rollins avhandla den extremt märkliga värld vi levt i under pandemin – allt levererat med den elektriska blandning av humor, provokation, politik och personliga betraktelser som han gjort till sitt signum.¨

Åldersgräns: 13 år
Rullstolsbiljetter säljes endast via Eventims Kundservice 0771-130 150.

 • Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : måndag 24 januari
  Tid : 19:00 , ( Dörrar kl.18.00 )
  Priser :
  • Entré: 395 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.