• Speltid: 35 min
 • Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Höra hemma - Teater Kung & Drottning AB

Teaterföreställning med Teater Kung & Drottning AB

För ålder: 2 - 5 år

- En föreställning om just det, att höra hemma och att hitta (ett) hem. Kan en mjuk och varm plats som känns hemma för en, kännas främmande och skrämmande för en annan? Om någon plötsligt kommer till min mjuka, varma plats, kan den då bli skrämmande och främmande för mig? När blir en plats min och med vilken rätt kan jag stänga någon ute från den platsen.

Med väldigt få ord men mycket rörelse och dans får publiken följa karaktärerna när de försöker reda ut vad som är mitt och ditt och om det kan bli vårt?

Höra hemma är en föreställning vars tema är det grundläggande mänskliga behovet av att ha någon plats att kalla sitt ”hem”. Varför är ditt hem inte mitt? Kan det bli mitt? Eller vårt? Vi kan tillsammans komma fram till att något som kan upplevas som ”Mitt”, kanske blir än bättre om det får bli "vårt".

Längd: 35 Minuter
Regi: Daniel Goldmann
Manus: Per Wernolf
Scenografi & Kostym: Lina Serning
Musik: Ulf Eriksson
Ljus: Lenah Bergstedt
Producent: Sara Ulvenstrand
Medverkande: Per Wernolf & Paula Helander

 • Plats : Barnens Scen, Falsterbogatan 17, Folkets Park, Malmö
  Datum : måndag 13 april
  Tid : 14:00
  Priser :
  • Entré: 50 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.