Foto: Kasper Vindelov

I Think You're Awesome (DK)

Förfriskande och öppensinnad blandning av jazz, indie, nordisk och amerikansk folk, afro och popmusik. Danska gruppen I Think You're Awesome bjuder på härlig atmosfär och en energisk och välkomnande liveshow med en stor dos virtuositet och ett unikt sound.

I Think You're Awesome har nominerats till Danish Music Awards Jazz och är frekvent spelade på dansk radio. Med över 800.000 streams på Spotify och otaliga konserter för utsålda hus över hela fosterlandet har gruppen nu gjort sig ett stabilt namn på den danska jazzscenen – och är redo för Malmö.

Under 2020, som uppföljning på deras 10-årsjubileum 2019, gav de ut inte mindre än tre nya album innehållande en mängd olika musikaliska samarbeten så som det med den klassiska stråkkvartetten Taïga till det med singer-songwritern Thomas Madsen samt storbandet Aarhus Jazz Orchestra.

På scen:
Jens Mikkel Madsen - bas
Alex Jønsson – girarr
Morten Kærup – gitarr och banjo
Lars Fiil – klaviatur
Frej Lesner – slagverk och elektronik
Andreas Skamby – trummor

https://youtu.be/5Dmqo-SCwAQ?t=1017
https://youtu.be/t6MJWpljriw

https://www.facebook.com/ithinkyouareawesome
https://www.ithinkyoureawesome.net/
https://open.spotify.com/track/60a7Wark7XA2AzJ3tfFjGF

Salongsbiljetter
Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick). Biljetter säljs per sällskap. Vid större sällskap än 5 personer, lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap.

Om du och ditt sällskap inte köpt biljetter vid samma köptillfälle, ber vi dig att meddela detta till info@victoria.se senast två dagar före evenemanget så att vi kan placera er tillsammans, om ni så önskar.

Bordsplacering sker på plats. Du kommer aldrig placeras med någon ur ett annat sällskap. Har du specifika önskemål om placering i lokalen, lämna en kommentar vid köp så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det.

Vill du endast köpa biljett för 1 person (begränsat antal) kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu, tel. 040-10 30 20 eller besök butiken på Södra Förstadsgatan 18.

Balkongbiljetter
Biljetter på balkongen säljs endast i sällskap om 2 pers. På balkongen är det inte tillåtet att ta med mat, endast dryck och snacks. Du sitter i biostolar, på trappgradering gradvis uppåt. Det finns ingen hiss till balkongen.

Tillgänglighet:
För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss till tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

Slutsålt?
Skriv upp dig på Victoriateaterns väntelista: Maila till biljett@victoria.se. Ange föreställning, datum och antal biljetter du önskar. Glöm inte att uppge namn och telefonnummer.

 • Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : lördag 30 oktober
  Tid : 19:30 , ( Insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: sällskap om 2 pers: 480 kr
  • Salong: sällskap om 3 pers: 720 kr
  • Salong: sällskap om 4 pers: 960 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.