Ida Nielsen & The Funkbots

Funkigt, funkigt och... mer funkigt – starka melodier och mycket bas! Eller som Ida Nielsen, tidigare kompbasist till prince, själv säger: ”You can’t fake the funk”. Superbasisten är aktuell med albumet 02022020 från 2020 och givetvis är basen i fokus när hon intar scenen tillsammans med sitt band The Funkbots.

Ida kallas både för "Bassida" och "Ida Funkhouser". Först trakterade hon basen i Princes kompband The New Power Generation, sedan följde hon med in i studion och sedan även med ut på turné som en fast medlem i funkrockbandet 3rdeyegirl.

Den långa tiden med Prince har tagit Idas musik och spelstil till ren stjärnnivå och det märks att hon spelat med en av musikhistoriens största. Hon imponerar ständigt med sin teknik, energi och spelglädje. Att pop-funk-guden Prince valde Ida Nielsen som basist under sina sex sista år i livet säger en hel del.

På scen:
Ida Kristine Nielsen – bas och sång
Kuku Agami/Son of Light – rap och spoken word
Patrick Dorcean - trummor och midi
Mika Vandborg – gitarr och sång
Phong Le – keys

https://youtu.be/wIo4kKRwVsY
https://youtu.be/qzsrsbbR4MU
https://youtu.be/6Ycz_-g5kPs

http://www.idanielsenbass.com
https://www.facebook.com/IdaNielsenfanpage
https://twitter.com/idanielsenbass
https://www.instagram.com/idanielsenbass

Salongsbiljetter
Du sitter vid cafébord och man får ta med sig mat och dryck (picknick). Biljetter säljs per sällskap. Vid större sällskap än 5 personer, lägg till ytterligare sällskapsbiljett i samma köp för att komma upp i rätt antal personer (ex. vid sällskap om 6 personer: köp en biljett för sällskap om 4 pers och ytterligare en biljett för sällskap om 2 pers = sällskap om 6 pers). De biljetter som köps vid samma tillfälle ses automatiskt som ett och samma sällskap.

Om du och ditt sällskap inte köpt biljetter vid samma köptillfälle, ber vi dig att meddela detta till info@victoria.se senast två dagar före evenemanget så att vi kan placera er tillsammans, om ni så önskar.

Bordsplacering sker på plats. Du kommer aldrig placeras med någon ur ett annat sällskap. Har du specifika önskemål om placering i lokalen, lämna en kommentar vid köp så ska vi göra vårt bästa för att tillgodose det.

Vill du endast köpa biljett för 1 person (begränsat antal) kontakta Kulturcentralen via info@kulturcentralen.nu, tel. 040-10 30 20 eller besök butiken på Södra Förstadsgatan 18.

Balkongbiljetter
Biljetter på balkongen säljs endast i sällskap om 2 pers. På balkongen är det inte tillåtet att ta med mat, endast dryck och snacks. Du sitter i biostolar, på trappgradering gradvis uppåt. Det finns ingen hiss till balkongen.

Tillgänglighet:
För rullstolsanpassade biljetter boka via info@victoria.se. Hörselslinga finns att tillgå, vid behov vänligen meddela oss till tech@victoria.se minst två vardagar i förväg.

Slutsålt?
Skriv upp dig på Victoriateaterns väntelista: Maila till biljett@victoria.se. Ange föreställning, datum och antal biljetter du önskar. Glöm inte att uppge namn och telefonnummer.

 • Kommentar : Salong: Du sitter vid bord o får ta med mat o dryck. Bilj. köps per sällskap och bordsplacering sker på plats. Vid spec. önskemål om placering, lämna kommentar vid köp.
  Vill du köpa biljett för 1 pers kontakta Kulturcentralen.
  Vill du sitta tillsammans med någon som köpt vid ett annat tillfälle? Meddela info@victoria.se senast två dagar i förväg.
  För mer info besök ”Biljettinfo" på www.victoria.se
  Plats : Victoriateatern, Södra Förstadsgatan 18, Malmö
  Datum : lördag 23 oktober
  Tid : 19:30 , ( insläpp 19.00 )
  Priser :
  • Salong: sällskap om 3 pers: 960 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.