• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.jalada.se
  • Artist / Medverkande: Samira Alm & Hassan Kano

JAG LOVAR ATT INTE BERÄTTA

Ett spännande, tempofyllt verk om hur pengar, rasism, utanförskap, extremism, droger och kriminalitet berör ungdomar idag.

”Jag lovar att inte berätta” är ett fiktivt, samhällskritiskt drama nära ungdomars vardag, baserad på fältundersökningar av Teater JaLaDa i svenska kriminella miljöer.

Våldet i Malmö och i Sverige ökar. Statistiken visar att vi är mitt i en dramatisk utveckling där allt fler ungdomar blir inblandade i grov brottslighet och kriminalitet. Många klarar inte av skolan och arbetslösheten ökar bland unga vuxna.

Vi skapar en visuell föreställning med nyskriven musik där vi undersöker hur ungdomar har det idag? Vad har de för ambitioner, bekymmer, hopp och rädslor?
Manuset bygger på Teater JaLaDas egna intervjuer med före detta kriminella och researchmaterial från forskningslitteratur och sociala medier.

I Jag lovar att inte berätta växlas mellan tre olika händelseförlopp där man förflyttas i tid och rum utan att förlora känslan av här och nu. Det första är ett kärleksdrama, det andra handlar om pengar och det tredje handlar om droger.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.