• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Jan Lundgren & Jacob Karlzon - två Steinwayflyglar

Jan Lundgren och Jacob Karlzon är två av de absolut största namnen inom jazzen i Sverige. De har följts åt genom åren, men aldrig samarbetat. Som pianist finns det sällan möjlighet att spela tillsammans med sina instrumentkollegor, men det ska vi nu råda bot på! Missa inte denna unika chans att höra dem tillsammans när de för första gången är på samma scen samtidigt! Både Jan och Jacob är Steinway Artists, de enda i Sverige inom jazzen, och framträder här på varsin Steinway D.

Båda pianisterna har jazzen som bas för sitt konstnärskap men har också hämtat intryck från olika genrer. Utifrån deras digra repertoarer får vi njuta av såväl jazzstandards och svensk folkmusik som originalkompositioner från deras respektive album. Vi får både uppleva deras individuella röster som kompositörer och instrumentalister men har framförallt ynnesten att höra dem tillsammans.

Ett speciellt tack till Steinway & Sons samt Juhl-Sørensen i Köpenhamn som generöst ställt en flygel till förfogande.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.