• Speltid: 75 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu
  • Artist / Medverkande: Ann Westin – årets kvinnliga komiker 2014!

Jobbit – en oväntad komedishow

Ann Westin – årets kvinnliga komiker 2014!

På allmän begäran är hon tillbaka, Sveriges hårdast arbetande jobbit Ann Westin. För livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det.

Det är jobbigt att vara barn. Det är jobbigt att vara vuxen. Det är jobbigt att vara gift. Det är jobbigt att vara ensamstående. Det är jobbigt att vara undersköterska, i synnerhet när man får lönen. Det är jobbigt att vara patient, särskilt när man haft två hjärnblödningar. Det är jobbigt att vakna av sina egna snarkningar. Framför allt på tåget. I första klass. I den tysta avdelningen.

Ann Westin åkte i våras ut på en bejublad turné med vandringsstaven i högsta hugg och skorna i ryggsäcken. Hennes Facebook-sida svämmade över av hyllningar från publiken och när turnén tog slut började mailen komma: ”ska du inte till Skåne?” ”När släpper ni nya datum?”

Så nu är det dags igen. Som den plikttrogna jobbit Ann är åker hon på allmän begäran ut för att återigen leverera sina sylvassa omvärldsbevakningar på sitt fullständigt oefterhärmliga sätt. Ingen kommer undan – kungafamiljen, landstingspolitikerna, kändisarna med språkförbistringar… huka er, nu laddar hon om!

www.ann-westin.se – komikeragenturen ROA - Produktionsbolaget Mameluck

Ann vurmar även för miljön så hon återvinner de begåvade öppningsakter hon hade med sig i våras, vilket betyder att Pelle Helgesson och Anneli Abrahamsson även i år alternerar men vi får även stifta bekantskap med nytillskottet Birgitta ”Biggan” Lowén.

Pelle Helgesson är en av de nya stjärnorna på standuphimlen. Trots relativt få år som komiker har han redan setts på både RAW comedy club och Norra Brunn där hans snabbtänkthet och vassa improvisationer imponerat på publiken (Stockholm, Nyköping).

Anneli Abrahamsson är en hypokondrisk feminist som med värme och humor gräver i både aktuella och svåra samhällsfrågor. Man skrattar lika mycket med henne som åt henne (Malmö Hässleholm och Göteborg).

Birgitta Lowén kommer från Hässleholm i Skåne, och fick sitt genombrott med monologen ”Man är trött”. Hennes humor präglas av värme och bitterkomik, men låt er inte luras av den lugna fasaden när hon står på scen! (Helsingborg, Ystad, Kalmar och Växjö)

Åldersgräns: 13 år
Ok för yngre i målsmans sällskap.


Visa Palladium på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.