• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

JOVAN & MARKO (NO/SRB) Upptäck Victoria!

Dragspelaren Jovan Pavlovic och trumpetaren Marko Markovic ger oss en storslagen och upplyftande mix av balkan, gypsy, klezmer och jazz!

Jovan och Marko träffades 2010 och fattade omedelbart tycke för varandra. Improvisation är deras gemensamma språk, det är det som för dem samman i kombination med musikalisk talang och sin kärlek till musik. Deras utgångspunkt är gemensam, men resan ter sig olika beroende på känslor och stämningar. Varken Jovan, Marko eller publiken vet vad som ska hända på vägen. Varje konsert är annorlunda än den förra. Tillsammans tänjer Marko och Jovan på sina musikaliska gränser och skapar en spännande atmosfär, både på och framför scenen.

Marko Markovic har ärvt sin kärlek för musiken från sin far, den legendariska trumpetaren Boban Markovic. I linje med familjetraditionen började Marko spela trumpet redan innan fem års ålder och har sedan dess varit passionerad för sitt instrument. Marko och Boban har spelat tillsammans under många års tid och Marko har även samarbetat med en mängd kända musiker så som Emir Kusturica, Goran Bregovic, DJ Shantel, Ivo Papazov, Esma Redzepova, m.fl.

Jovan Pavlovic är kompositör och en av Norges mest eftertraktade och aktiva dragspelare. Han leder organisationen \"Tutti Serbia\" och arbetar aktivt för att utveckla de musikaliska utbytet och mellan Norge, Palestina och Balkanländerna. Jovan har mottagit flera priser, bland annat utnämndes han 2010 till ”Årets artist” i Sør-Trøndelag, Norge. Han är utbildad vid musikkonservatoriet i Trondheim och har specialiserat sig på romsk musik från Balkanområdet och Östeuropa.

Picknickföreställning

Pris: Salong eller balkong 100:-, Salong eller balkong Student/Pensionär 50:- (i biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.