• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

JUDITH OWEN (UK)

Pianisten och singer/songwritern kommer tillbaka till Victoria med sina gripande sånger om kärlek, förlust, familj och den optimism och den frustration som det innebär att vara människa. Judith är känd för sin kärlek för musikalisk variation och förmågan att smälta samman olika musikstilar till hennes egen. Det är klassiskt, det är pop, det är jazz, det är rytmiskt och det är blues – och så är det rockigt också!

Född i London och numera bosatt i New Orleans, har sångerskan och pianisten Judith Owen sedan 1996 slagit musikvärlden med häpnad och etablerat sig som en av vår tids mest spännande artister, med sin jazziga, souliga röst som tränger sig in i allas hjärtan som presenteras på ett utsökt och intensivt sätt i hennes arrangemang. Skiva efter skiva har getts ut och fått beröm från tidningar såsom The Independant i England, The Wall Street Journal i USA och Rolling Stone i Tyskland. Hon har även hörts i BBC 2 Network och radio stationer världen om, samt turnerat med framgångsrika musiker såsom Bryan Ferry och Richard Thompson.

Denna Walesiska singer-songwriter släpper nu sitt tolvte album RedisCOVERed, där hon återupplivar andra artisters material, gammalt som nytt och från genrer som är långt ifrån hennes egna men hon lyckas ändå göra det till sitt med hennes fyndiga och påhittiga musikaliska uttryck.

På scen:
Judith Owen – sång
Pedro Sigundo – trummor
Gabriella Swallow – violon cello

http://www.judithowen.net/
https://open.spotify.com/artist/7JJBBV4U990CO3PJrn3CIo?si=uh8PYk4SRPapZqRvih8ysw
https://www.facebook.com/officialjudithowen/

Picknickföreställning

Pris:
Salong 260:-
Balkong 220:-
Salong Student/Pensionär 220:-
Balkong Student/Pensionär 180:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.