• Speltid: 90 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Jul-sing-along med Sångbolaget

Med bara några dagar kvar till Lucia bjuder Sångbolaget in till sin årliga jul-sing-along. Hela hösten har kören laddat och nu är tomtesäcken full av stämningsfulla sånger, julpynt, glada upptåg och allsång. På scenen har de med sig såväl barnkör som kompband. Så ta en välbehövlig paus i julstressen, kryp in i julmyset och sjung med i julens alla älskade sånger.

Kören Sångbolaget har funnits i 40 år och under åren glatt människor på Malmös gator och torg. Genom att använda rörelse, dans, dramatik, pantomim och tal i sina föreställningar hoppas de kunna nå längre in i människors medvetande. Kören vill på detta sätt också ge publiken en möjlighet att möta körmusik i ett mer okonventionellt och lättillgängligt sammanhang.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.