• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

JULKONSERTEN ÄNGLALJUS – En julotta på vaken tid!

Änglaljus – en julotta på vaken tid med äkta julstämning. Fladdrande marschaller som vackert lyser upp i vintermörkret möter dig på väg till konserten i den vackra, julutsmyckade konsertsalen. En känsla av andrum infinner sig. Ljuset går ner, kör och solist gör entré med levande ljus när de första tonerna klingar ut från pianot. Du är nu i Änglaljus!

Många folkkära artister har medverkat i John Kluges julkonsert ”Änglaljus” sedan starten 1993. I år har Kluge med sig gästartisterna Py Bäckman och Linda Lampenius samt Carin E Nilsson vid flygeln. Tillsammans med kören Mixtus Cantus under ledning av Martina Tomner bjuder de in till en konsert för alla sinnen med glädje och härlig stämning.

John Kluge”The Artistic Tenor” är kritikerrosad för sin finstämda tenorröst och starka scennärvaro. Kluge har turnerat flitigt i Sverige och USA. På senare tid har John börjat måla abstrakt konst i akvarell och fått ett stort internationellt genombrott - allt i kombination med sin musik. Han finner sin inspirationen genom sina globala resor, möten och känslor. 1993 startade Kluge konceptet ”Julkonserten Änglaljus” och har nu blivit en folkkär konserttradition från Malmö i syd till Piteå i norr och till USA i väst. John Kluge ”The Artistic Tenor” är idag en internationell artist men glömmer aldrig sitt ursprung - smålänning!
Läs mer via: www.kluge.se

Py Bäckman - Sångerska, kompositör, textförfattare som har gjort ett 15-talalbum som artist med egen text och musik samt ett stort antal album där hon skrivit texterna till andra artister så som t.ex. Nordman som sålde över en miljon album på 90-talet. Py har bl.a. skrivit text och musik till Melodifestivalvinnaren ”Stad i ljus” som numera finns med i psalmboken.”Koppången” m.m.
Läs mer www.pybackman.se

Linda Lampenius - Klassisk violinist. Lampenius föddes i en finlandssvensk teater- och musikfamilj med båda föräldrarna verksamma som skådespelare och sångare. Linda är idag en internationell artist med fiolen som verktyg.
Läs mer www.lindalampenius.com

Carina E Nilsson – pianist. Carina E Nilsson har lång och unik erfarenhet av att arbeta både på och bakom scen. Med över 6.000 spelningar i bagaget är Carina en av Sveriges mest anlitade och uppskattade etablerade pianist I egenskapen som kapellmästare har Carina samarbetat med de flesta av Sveriges etablerade artister.
Läs mer www.carinaenilsson.com

******
Sugen på något gott? Serveringen öppnar en timme innan respektive föreställning. I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfria alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor m.m.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.