Julshow – ”En strålande Jul” 2021

Välkomna till en sprakande julshow på Slagthuset! Det är något visst med Malmö Brandkårs Orkesters julkonsert. Det spritter i benen, sinnena är i topp och julglädjen är total när Disneys jultoner spelas i teatern så vi nästan kan se filmerna med Piff & Puff och Kalle Anka framför oss. Lägg därtill en jultänd orkester under ledning av dirigenten Jörgen Flink som eldar på med tomteluvan på sned.

I årets julshow möter vi stjärnanMaria Ylipää. På scen ser vi även ”The Choir on Fire” med Thomas Tegler, Monica Tyllgren och Malin Molin.

Maria Ylipää
En av Finlands mest lysande artister, skådespelaren-sångaren Maria Ylipää, är känd för sina många musikaliska teater-, film- och TV-roller. Hennes senaste musikalroll var Florence i Chess på Svenska Teatern i Helsingfors. Den mest betydande rollen inom musikaler har varit huvudrollen Kristina från Duvemåla som hon framförde i Göteborg, Stockholm och Helsingfors. Många känner Maria från Kristina från Duvemåla men hon har också spelat bland annat i Wicked (elphaba), Evita (Evita), Miss Saigon (Ellen) och debuterade på Svenska Teatern i Spin år 2005.

Julinspirerad Buffé
Fläskestek med skysås
Kryddad kokt rödkål
Sockerstekta potatis
Laxrillette på varmrökt lax
Kanelsyltade morötter
Endive sallad med rostade valnötter
Vinaigrette
Hembakat bröd
Eton mess på mjuk pepparkaka

 • Plats : Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö
  Datum : lördag 11 december
  Tid : 15:00
  Priser :
  • Entré: 485 kr
  • Entré + buffé (från kl.16.30): 735 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp
 • Plats : Slagthuset, Carlsgatan 12 A, Malmö
  Datum : lördag 11 december
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 485 kr
  • Entré + buffé (från kl.16.30): 735 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.