• Kategori:
  • Hemsida: http://www.babelmalmo.se

Kakkmaddafakka (NO) LIVE

Obs! nytt datum flyttad från 25 okt

Nu kommer det fantastiska norska indiepop-bandet Kakkmaddafakka till Malmö och Babel med sin grymma liveshow

KAKKMADDAFAKKA (NO)
Det finns mycket runt Kakkmaddafakka som förvirrar. Om det framförallt är deras namn eller genrebrytande sound, oavsett så är förvirringen förståelig! Sedan starten 2004 har de gått igenom många transformationer men en sak har varit konstant; en spektakulär liveshow som har fått publiker att rysa av välbehag från ungdomsklubbarna i Bergen till stora festivalscener! Med en maxad approach och skamlöst kul på scen kan de vinna över vilken publik som helst.
2011 kom första albumet ‘Hest’ med Erlend Øye som producent! Sedan dess har de spelat världen över, släppt album vart och vartannat år. Med ny musik på gång ser vi fram emot att se dem på Babels scen för första gången!

VAD: Kakkmaddafakka (NO) LIVE
VAR: Babel, Spångatan 38, Malmö
NÄR: Onsdag 23 januari, 19:30, på scen 20:30
FÖRKÖP: 170 kr, student 150 kr (inkl. förköpsavg.)
I DÖRREN: 170, student 150 kr
ÅLDER: 13 år
SPOTIFY: Kakkmaddafakka

_______________________________________

Babel har nolltolerans mot våld, hot, sexuellt ofredande, droger, vapen, rasism, sexism, homo-, trans- och funkofobi samt alla former av övergrepp.

Babel är rullstolsanpassat, be någon i personalen att hjälpa till och visa var vår ramp är belägen.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.