• Kategori:
  • Hemsida: http://peacock.nu
  • Artist / Medverkande: Teater Peacock

Kalejdoskop - En musikalisk resa genom 1900-talet

Ett gäng vänner är inbjudna till Cassandra på knytkalas och ska då också komma med synpunkter på en film. De beslutar då att själva göra en tidsresa genom 1900-talet fram till nutid. Vi får följa med när de med hjälp av musik och sång presenterar en sammanfattning av kända händelser i världshistorien.

Med lättsam ton försöker vi gestalta århundradets populära musikstilar och förändrade seder. Varsamt infogas dialoger och recitationer som påminner om både framsteg och missgrepp. Högt och lågt blandas.

Med varm ironi ser vi tillbaka på mänskliga strävanden och förbindelser. Har allt blivit bättre? Nja. En viktig punkt är skydd för minoriteter, en annan kvinnans ställning. Krig eller fred? - frågan ställs fortfarande.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.