• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.moomsteatern.com

Kasjtanka, En Cirkusdröm på Moomsteatern

”Mina damer och herrar, barn och andra - välkomna till en värld av drömmar! Drömmar om ett bättre liv, om lycka och välgång! Här kommer vi att erbjuda er den mest rörande, störande, levande, trevande, förödande, förförande, förtjusande berättelse! Vi har nu kommit fram till kvällens huvudnummer - Clownen Tjekova & The Animals!!!”

Hunden Kasjtanka drömmer om det glänsande livet på cirkusen. Men drömmar som förverkligas är inte alltid vad man tänkte. Är att lyckas och att vara lycklig samma sak? Hur mycket är du beredd att offra för dina fifteen minutes of fame?

En förskräcklig föreställning om en riktigt rälig cirkus! Där Moomsteaterns unika skådespelare ger liv åt ett humoristiskt persongalleri av cirkusdjur i en teatervärld som är hjärtskärande förfärlig och solkigt vacker.

efter en novell av Anton Tjechov
Regi & bearbetning: Olle Törnqvist
Musik: Martin Kullberg
Kostym & scenografi: Agneta Andersson Forssell
Ljusdesign: Hans C Roupe
Producent: Sandra Johansson

Med Therese Kvist, Niclas Lendemar, Frida Andersson, Tryggve Algeus, Jörgen Darfeldt & Birte Heribertson

Ålder: Rek. från 9 år

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.